Ochrana osobných údajov | ASAS - Aliancia stavebnín

Ochrana osobných údajov

ODOSLANIE FORMULÁRA ONLINE

Odoslaním správy/e-mailu udeľujem prevádzkovateľovi ASAS, a.s., so sídlom: K cintorínu 698/49A, Žilina 010 04, IČO: 44 991 576, zapísanému v ORSR OS Žilina, odd.: Sa, vl.č.: 10697/L (ďalej len: „prevádzkovateľ“) v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) a čl. 7 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) súhlas so spracúvaním mojich osobných údajov

  • pre účel: poskytovania informácií o prevádzkovateľovi, súvisiacich s ponukou tovaru, služieb a ďalších informácií o rôznych akciách, podujatiach a novinkách formou zasielania tzv. newsletterov na e-mailovú adresu uvedenú dotknutou osobou;
  • v rozsahu: meno a priezvisko, bydlisko, e-mailová adresa;
  • na obdobie: 3 rokov odo dňa udelenia súhlasu.

Tento súhlas so spracúvaním osobných údajov je slobodne daným, konkrétnym, informovaným a jednoznačným prejavom mojej vôle. Bol/-a som informovaný/-á, že po uplynutí doby, na ktorú som tento súhlas udelil/-a, resp. po jeho odvolaní, budú moje osobné údaje mechanicky zlikvidované (skartované) a nebudú ďalej spracúvané v žiadnej databáze.

Pred udelením súhlasu som bol/-a informovaný/-á o nasledujúcich skutočnostiach:

1) moje osobné údaje budú poskytnuté marketingovej agentúre a správcovi webu 2) moje osobné údaje, ktorých poskytnutie je dobrovoľné, budú uchovávané počas obdobia platnosti súhlasu a nebudú spracúvané na žiaden iný účel, než na ten, na ktorý boli získané. 3) ako dotknutá osoba mám právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k mojim osobným údajom, ktoré sa ma týkajú, právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania, právo namietať proti spracúvaniu, ako aj právo na prenosnosť údajov. 4) v odôvodnenom prípade mám ako dotknutá osoba právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky. 5) beriem na vedomie, že cezhraničný prenos mojich osobných do tretej krajiny sa neuskutočňuje. 6) beriem na vedomie, že nedochádza k automatizovanému rozhodovaniu, vrátane profilovania. Mám právo kedykoľvek odvolať súhlas, a to aj pred uplynutím doby, na ktorú bol tento súhlas udelený. Toto právo môžem uplatniť e-mailom, telefonicky alebo zaslaním písomnej žiadosti doporučene s uvedením textu „GDPR“ na kontaktné údaje uvedené nižšie. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.

Ďalšie informácie určené dotknutým osobám sú uvedené v informačnej povinnosti tu.

CookiesStiahnuť (PDF)

Informačná povinnosť – Kontaktný formulár – Stiahnuť (PDF)

Informačná povinnosť – Newsletter – Stiahnuť (PDF)

Newsletter zmluvným partnerom ASASStiahnuť (PDF)

Súhlas so zasielaním newsletteraStiahnuť (PDF)


Newsletter
Novinky a akcie
Chcete byť informovaný o novinkách a akciách a nemáte čas na ich vyhľadávanie? Prihláste sa na odber nášho emailového newslettera.
Kontakt

Adresa spoločnosti ASAS, a.s.
K cintorínu 698/49A
010 04 Žilina – Bánová

Telefónne kontakty
Emailové kontakty
O nás
Prečo my?
Členovia
Partneri
Vernostný program
Aktuality
Kontakt